یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

پرونده تحقیق درباره اجاره هتل ترامپ مختومه شد

پرونده تحقیق درباره اجاره هتل ترامپ مختومه شد دادگاه عالی آمریکا به مختومه شدن پرونده تحقیق درباره اجاره هتل ترامپ رای داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دادگاه عالی آمریکا به مختومه شدن پرونده اجاره دولتی هتلی در واشنگتن که در آن زمان متعلق به دونالد ترامپ بود، رای داد.

براساس این گزارش، گروهی از دموکرات‌های کنگره آمریکا در دادخواستی، جزئیات و اطلاعات کامل پرونده اجاره دولتی هتل ترامپ در واشنگتن را درخواست کرده بودند.

این دادگاه پس از آنکه قانون گذاران آمریکایی در ماه جاری داوطلبانه دادخواست مطروحه خود در سال ۲۰۱۷ علیه اداره خدمات عمومی را پس گرفتند، این حکم را صادر کرد. اداره خدمات عمومی مسئول مدیریت و ساماندهی املاک دولتی فدرال است و پس از طرح این دادخواست بر روی پرونده هتل بین المللی ترامپ تمرکز کرده بود. ماه گذشته وزارت دادگستری با پیشنهاد دولت جو بایدن برای مسدودکردن این دادخواست موافقت کرد.

براساس این گزارش، ۱۷ تن از دموکرات‌های کمیته اصلاحات و بازبینی کنگره، ضمن متهم کردن اداره خدمات عمومی، خواستار اطلاعاتی درباره اجاره ساختمان قدیمی اداره پست در سال ۲۰۱۳ شدند که در نزدیکی ساختمان کاخ سفید واقع شده و کمپانی ترامپ آن را تبدیل به هتل کرد. این هتل تبدیل به محل گردهمایی طرفداران ترامپ، لابی گر‌ها و مقامات عالی رتبه خارجی بود.

سازمان ترامپ سال گذشته قرارداد ۳۷۵ میلیون دلاری اجاره این هتل به یک شرکت سرمایه گذاری برای نوسازی آن را تکمیل کرد.

در همین حال اداره خدمات عمومی تاکنون درخواست‌های مکرر دموکرات‌ها برای ارائه اطلاعات را رد و اعلام کرده آن‌ها فاقد صلاحیت لازم برای انجام این تحقیقات هستند.

پیشتر یک قاضی فدرال نیز این دادخواست را رد و اعلام کرده بود که اعضای این کمیته استحقاق طرح چنین دادخواستی را ندارند.

گفتنی است دونالد ترامپ در حال حاضر درگیر چندین پرونده کیفری در دادگاه‌های آمریکاست: پرونده نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی اش در فلوریدا، پرونده پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی و پرونده حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه ۲۰۲۱. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار